Trouwreportage Doornspijk-Elburg

Mijn laatste trouwreportage van dit jaar was op donderdag 16 november. De trouwdag van Joël & Pétina! ’s Morgens werd ik rond half 7 in Doornspijk verwacht, ik hoefde dus niet ver te rijden. Ik zat op tijd in de auto en hoewel ik al eerder bij de familie Visch was geweest, moest ik (omdat het nog donker was) wel even goed opletten waar ik moest zijn. De familie zat in de keuken en de kapster begon net met het bruidskapsel van Pétina. Ik mocht alvast naar boven zodat ik foto’s kon maken van de jurk. Pétina werd geholpen met aankleden door haar moeder en nadat ook de sluier en het kroontje bevestigd waren door de kapster was Pétina helemaal klaar voor haar trouwdag! Joël stond mooi op tijd voor de deur om zijn bruid op te halen en nadat Joël & Pétina elkaar goed hadden bewonderd, konden we op weg naar Zwolle voor de fotoshoot. We zouden beginnen op een binnen locatie en als het dan wat lichter was geworden konden we nog buiten foto’s maken….de tijd vloog voorbij tijdens de shoot en na nog een korte stop in de bossen van ’t Harde, gingen we snel op weg naar huis waar iedereen vol spanning op het bruidspaar stond te wachten! Thuis werd een broodje gegeten en al snel was het tijd om naar Elburg te vertrekken voor de huwelijksvoltrekking. Joël & Pétina gaven elkaar het ja-woord tijdens een gezellige en ontspannen ceremonie. De ringen werden omgeschoven, handtekeningen werden gezet en getrouwd verlieten ze het stadhuis van Elburg. In de kloostertuin werd nog een groepsfoto gemaakt en daarna stapte het gezelschap weer in de auto om naar Doornspijk te rijden voor de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Joël & Pétina. Het fotograferen zat er voor mij toen op en ik kon aan de slag met de bedankfoto’s voor het bruidspaar.

Joël & Pétina, bedankt dat ik jullie trouwreportage mocht maken, het was super gezellig 🙂 Ik wil jullie samen heel veel geluk, liefde en gezondheid toewensen!