Trouwreportage Nunspeet-Kootwijkerbroek

Jaco & Silvia hadden vrijdag 9 maart 2018 uitgekozen om te gaan trouwen! Jaco zou ’s morgens vanuit Nunspeet vertrekken en zo stond ik al om half 6 bij de familie Noordzij in Nunspeet aan de deur. Hier was het gehele gezin aanwezig voor een gezellig ontbijtje. Na het ontbijt zou Jaco de bloemen op gaan halen en vervolgens ging hij zijn bruid op halen. Silvia stond al in haar bruidsjurk toen ik aankwam bij haar ouderlijk huis in Kootwijkerbroek. Gelukkig was ze nog niet helemaal klaar, zodat ik alle tijd had om foto’s te maken van het aankleden. Jaco stond zoals gepland op tijd voor de deur en nadat ze elkaar goed bewonderd hadden, vertrokken we voor de fotoshoot naar de Zwitsal fabriek in Apeldoorn. Een super leuke fotolocatie! Het bruidspaar had ook nog een rookgenerator geregeld en ondanks dat de rookgenerator er wel erg snel mee ophield, kon ik een aantal gave opnames maken!

In het oude stadhuis van Barneveld volgde een gezellige, ontspannen huwelijksvoltrekking. Het ja-woord werd gegeven, de ringen gewisseld en de handtekeningen gezet en als pasgetrouwd stel verlieten Jaco & Silvia de trouwzaal van Barneveld. Het gezelschap stapte weer in de bus en ze werden afgezet bij de Puurveense molen in Kootwijkerbroek voor het maken van de familie foto’s. Daarna werd er thuis geluncht en lekker bijgepraat. ’s Middags vond de kerkelijke bevestiging plaats in de Gereformeerde Gemeente van Kootwijkerbroek en kon ik terugrijden naar Nunspeet om alvast de bedankfoto’s te gaan maken.

Jaco & Silvia van harte gefeliciteerd en samen een mooie toekomst toegewenst!