Trouwreportage Elburg

Jan-Henk & Hermanda kozen vrijdag 13 april 2018 om elkaar het ja-woord te geven in het stadje Elburg. ’s Morgens reed ik eerst naar het ouderlijk huis van Hermanda. Haar trouwjurk hing klaar in een klein slaapkamertje achter een gesloten deur, de jurk moest uiteraard voor iedereen zolang mogelijk een verrassing blijven. Hermanda werd door haar moeder en zus geholpen met het aankleden. Jan-Henk ging eerst in Nunspeet langs bij Bloemwerk Mariëlle en al snel stond hij met een fraai boeket voor de deur. De vader van de bruid deed open en daarna verscheen Hermanda in de deuropening. Jan-Henk & Hermanda wilden graag foto’s maken in en rondom de vesting van Elburg. Voor het tweede deel van de fotoshoot reden we het bos in bij de dr Vogeltuinen. We zochten een mooi plekje uit om te picknicken en toen het zonnetje ook nog doorbrak, was het heerlijk genieten! Maar de tijd moest ook in de gaten worden gehouden, er moest ook nog getrouwd worden! Het bruidspaar werd om 14.00 uur op het gemeentehuis van Elburg verwacht. Tijdens een gezellige ceremonie zeiden Jan-Henk & Hermanda ‘JA’ tegen elkaar, werden ringen omgeschoven en alle handtekeningen gezet. Het gezelschap ging na de voltrekking naar partycentrum de Haas en omdat de kerkelijk inzegening van het huwelijk ’s avonds plaats zou vinden, had ik tijd om de bedankfoto’s te gaan maken. ’s Avonds reed ik nogmaals richting Elburg en na het maken van de foto’s bij de kerk, zat mijn dag fotograferen erop!

Lief bruidspaar, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, samen met Jasmijn heel veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst!