Bruidsreportage Nunspeet –  8 juni 2018 – Ruben & Lisanne

Op vrijdag 8 juni mocht ik weer eens een bruidsreportage in Nunspeet maken, dus hoefde ik niet ver te rijden, ook wel eens fijn! Ik had afgesproken met het bruidspaar dat ik eerst bij Lisanne langs zou gaan om foto’s te maken van het aankleden. Het was hier heerlijk rustig, de tv stond aan voor een muziekje en omdat het de afgelopen dagen erg warm was geweest, stonden de deuren open voor verkoeling in huis. Ondertussen was het gaan regenen en dat tegen alle verwachtingen in 🙁 vervolgens ging ik naar het ouderlijk huis van Ruben om eens te kijken hoe ver ze daar waren. Ruben kreeg zijn corsage opgespeld door zijn moeder en nadat de bloemen op de auto waren bevestigd, konden we naar de bruid! Ook Lisanne was klaar toen we aankwamen aan de Oranjelaan en nadat ze elkaar goed hadden bewonderd, konden we meteen op pad voor de fotoshoot. Voor de fotoshoot wilde het bruidspaar naar het stadje Elburg en wat hadden we een mazzel, want de paraplu’s hadden we bijna niet nodig tijdens de fotoshoot 🙂 Ruben & Lisanne hadden 2 bruidsmeisjes en zij zouden mee gaan naar de tweede foto locatie. Helaas begon het al snel weer te regenen en na een aantal foto’s besloten we naar huis te gaan, waar de familie het bruidspaar stond op te wachten. Na de lunch stond de huwelijksceremonie in het gemeentehuis van Nunspeet op het programma en aansluitend vond het kerkelijk huwelijk plaats in de Kapel van Hulshorst.

Ruben & Lisanne van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en samen heel veel geluk, gezondheid en liefde toegewenst!