Trouwreportage Oldebroek – 13 juli 2018 – Jarno & Sharona

Op vrijdag 13 juli ging ik ’s morgens eerst op weg naar de bruidegom. Ik was gewaarschuwd dat het adres misschien wat lastig te vinden was, maar door ballonnetjes aan de weg kon ik al snel de juiste inrit vinden. En toen ik verder reed zag ik de vlag uithangen en wist ik zeker dat ik goed zat! Nadat de toegangsweg naar het huis nog weer even nat gemaakt was, alles was zo droog geworden door de zomerse temperaturen van de afgelopen weken, kon de trouwauto uit de schuur gereden worden. Jarno kreeg zijn corsage opgespeld en na een laatste foto bij de deur, konden we vertrekken. Sharona was bijna klaar toen we aankwamen, haar schoenen werden dichtgemaakt, nog wat extra haarlak in het haar en Jarno kon aanbellen! Tijdens de fotoshoot werden de bruidsjonkertjes gebracht en nadat ze een corsage ophadden, waren ze helemaal klaar voor de foto’s en wat deden ze het goed! Na de fotoshoot werd het bruidspaar thuis opgewacht door familie en vrienden en was er tijd om samen te kletsen. Na de lunch werden de familie foto’s gemaakt en daarna stond de trouwceremonie op het programma. Door de renovatie van het gemeentehuis van Oldebroek moest het bruidspaar uitwijken naar een andere trouw locatie. Er werd gekozen voor de mooie locatie Molen de Hoop in Oldebroek. Aansluitend vond het kerkelijk huwelijk plaats in de Vrij Evangelische Gemeente van Oldebroek. Voor de feestelijkheden reden we naar partyboerderij Vossenberg in Epe, waar de bruidstaart al klaar stond. Na het aansnijden van de bruidstaart reed ik terug naar Nunspeet om de bedankjes te gaan maken en om een verfrissende douche te nemen!

Jarno & Sharona van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Met heel veel plezier heb ik jullie trouwreportage gemaakt. Bedankt dat ik dit voor jullie mocht verzorgen!