Trouwreportage Nunspeet – 7 september 2018 – Gustav & Paulien

Gustav & Paulien zijn kort geleden verhuist en wonen niet meer in Nunspeet. Dus werd de bruidssuite bij de Hoeve van Nunspeet geboekt en kwamen Gustav & Paulien een dagje eerder naar Nunspeet, zo konden ze de trouwdag uitgerust beginnen! Gustav werd geholpen door een vriendin met aankleden en vervolgens ging hij de bloemen en de auto op halen bij Joyce bloembinderij in ’t Harde. Toen hij terug kwam bij het hotel was Paulien ook klaar en kwam zij Gustav tegemoet lopen bij de entree, een mooi ontroerend moment! We vertrokken vervolgens naar Kasteel de Essenburgh voor de fotoshoot, maar daar was het behoorlijk druk met nog meer trouwlustige koppels en we besloten een ander plekje op te zoeken voor de rest van de shoot. We maakten even tijd voor de meegenomen lunch en nadat de foto’s gemaakt waren, reden we terug naar Nunspeet zodat het bruidspaar zich even kon opfrissen voor de huwelijksceremonie. Bij het gemeentehuis stonden de gasten te wachten op het bruidspaar en nadat de juiste muziek gevonden was door de bode kon het bruidspaar naar binnen! Gustav & Paulien gaven elkaar het ja-woord en nadat de ringen waren omgeschoven en de handtekeningen waren gezet, kwamen zij als getrouwd stel naar buiten! Voor de locatie voor de feestelijkheden hadden Gustav & Paulien hun favoriete restaurant in Nunspeet uitgezocht. Bij restaurant Jing werd er getoost op het bruidspaar, de bruidstaart aangesneden en natuurlijk heerlijk gegeten!

Lieve Gustav & Paulien, met heel veel plezier heb ik jullie foto’s gemaakt. Ik wil jullie samen heel veel geluk, liefde en gezondheid toewensen!