Trouwreportage Elspeet-’t Harde, 24 mei 2019, Erwin & Cilla

Op vrijdag 24 mei 2019 zijn Erwin & Cilla getrouwd! ’s Morgens ging ik eerst langs in Elspeet bij het ouderlijk huis van Erwin. Toen de deur daar werd open gedaan, kreeg ik meteen te horen dat Erwin nog niet klaar was, maar ik was ook een beetje vroeg dus dat was geen probleem. Erwin kwam al snel naar beneden en toen de chauffeur er was met de bloemen, kon zijn corsage worden opgespeld, dat was een klusje voor de moeder van Erwin. Ik vertrok vervolgens richting ’t Harde zodat ik nog wat foto’s kon maken van het aankleden van de bruid. Cilla kreeg lekker veel hulp bij het aantrekken en dicht maken van de jurk en zo was zij op tijd klaar om de deur open te doen voor haar Erwin. Vervolgens  kroop het bruidspaar samen achter in de auto en gingen we op weg naar landgoed Staverden voor de fotoshoot. Erwin & Cilla hadden niet lang na hoeven denken over de foto locatie, want dit was plek waar Erwin zijn Cilla ten huwelijk vroeg! Thuis aangekomen had het bruidspaar de tijd om te lunchen en om met iedereen een praatje te maken. Daarna stond de huwelijksvoltrekking op het stadhuis van Elburg op de planning en aansluitend de trouwdienst bij de Hervormde Gemeente in ’t Harde. De kinderen van de zondagsschool stonden het bruidspaar op te wachten bij het kerkgebouw en voor het pasgetrouwde stel was er een mooie erehaag gemaakt. Voor de verdere feestelijkheden ging het gezelschap naar de Hoeve in Nunspeet, waar het bruidspaar begon met het aansnijden van de bruidstaart en het in ontvangst nemen van felicitaties en kadootjes! 

Erwin & Cilla van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en samen heel veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst!