Trouwreportage Essenburgh Hierden – 17 mei 2019 – Jaap & Yim

Op vrijdag 17 mei gaven Jaap & Yim elkaar het ja-woord op de fraaie trouw locatie kasteel de Essenburgh in Hierden. Het bruidspaar had een kamer geboekt in het kasteel, waar de bruidskleding klaar hing voor Jaap & Yim. En voor de bruid hingen daar zelfs 2 jurken! De bruid werd door haar familie die over was uit Thailand, geholpen met haar make-up en kleding en ook Jaap had even hulp nodig bij het aankleden, zijn stropdas strikken was toch een lastig klusje. Toen het bruidspaar klaar was, kwamen ze samen de trap af voor de huwelijksceremonie. Een mooie toespraak volgde, beloftes werden afgelegd, ringen gewisseld en handtekeningen werden gezet en daarna was het applaus voor het pasgetrouwde koppel!

Jaap & Yim van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!