Op 3 mei 2019 zijn Barend & Marianne getrouwd! Barend vertrok ’s morgens vanaf zijn ouderlijk huis om Marianne op te halen in Oldebroek. Wat een super leuk vervoer had hij geregeld! Marianne was geholpen door 2 vriendinnen met aankleden en was al helemaal klaar toen Barend aankwam. Nadat Barend & Marianne elkaar goed hadden bewonderd, kroppen ze samen in het busje en vertrokken we naar landgoed IJsselvliedt in Wezep voor de fotoshoot. Ook de bruidskinderen kwamen naar de foto locatie en helaas begon het toen te regenen, maar gelukkig was het een korte bui! Al snel was het tijd om naar ‘de Duivenschuur’ te rijden waar de gasten van het bruidspaar al aanwezig waren. Na de lunch en de familie foto’s vertrok het gezelschap naar het gemeentehuis van Oldebroek voor de huwelijksvoltrekking. Barend & Marianne gaven elkaar het ja-woord, ringen werden gewisseld en handtekeningen gezet en bij buitenkomst was er applaus voor het pasgetrouwde paar! Vervolgens reed het bruidspaar naar Oosterwolde voor de huwelijksdienst in de Pniëlkerk en kon ik naar Nunspeet om de bedankjes voor het bruidspaar te gaan maken.

Barend & Marianne samen heel veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst!