23 augustus 2019 – Jan & Alie – trouwreportage restaurant Uddelermeer

De trouwdag van Jan & Alie begon voor mij in Stroe. Jan vertrok vanaf zijn huisadres om zijn bruid op te gaan halen in Deventer. Toen we er bijna waren, werd er even gestopt om de bloemen op de auto te zetten en daarna kon Jan aanbellen bij Alie. Er werd even koffie gedronken en al snel gingen we weer op pad om foto’s te gaan maken. Voor de fotoshoot wilde het bruidspaar naar landgoed Staverden, dus hadden we eerst een ritje voor de boeg naar deze mooie locatie! Na de shoot werd er heerlijk geluncht bij restaurant het Uddelermeer, waar ook de huwelijksceremonie en de verdere feestelijkheden plaats vonden. Familie en vrienden waren getuige van het ja-woord van het bruidspaar en na de plechtigheden waren de duiven een verrassing voor het pasgetrouwde koppel! 

Jan & Alie met heel veel plezier heb ik jullie trouwfoto’s gemaakt en ik wil jullie samen heel veel geluk toewensen!