Bruidsreportage Elburg – 5 september 2019 – Bert & Rita

Op donderdag 5 september zijn Bert & Rita getrouwd op het stadhuis in Elburg. We begonnen de dag in Nunspeet, lekker dichtbij huis! Daar aangekomen, trof ik de zus van Rita druk met naald en draad om de schoenen van Rita te repareren, maar gelukkig wist ze dit oplossen! Bert was naar ’t Harde geweest om de bloemen op te halen en toen zijn corsage was opgespeld, kon hij aanbellen en het boeket aan zijn bruid overhandigen. We gingen al snel op pad in de leuke “eend” om foto’s te gaan maken. Bert had een mooie locatie geregeld voor de fotoshoot, waar we ook binnen foto’s mochten maken en dat was maar goed ook! Ik had nauwelijks 2 keer afgedrukt of het begonnen verschrikkelijk te plenzen, dus werd de shoot binnen voortgezet. Om vervolgens weer een poging te doen om buiten foto’s te maken, maar ook deze poging was van korte duur. En helaas blijf het de gehele ochtend behoorlijk regenen, maar de leuke binnen plekjes maakten een heleboel goed! Thuis werd er een broodje gegeten en daarna was er afgesproken om de bruidskinderen op te gaan halen. Met de kinderen was een fotomomentje ingepland bij de A Vogeltuinen en wat was het op eens een schitterend weer, hoe anders is het als het zonnetje schijnt! En daarna was het tijd voor de huwelijksceremonie in Elburg. Rita werd door haar zoon naar binnen gebracht, een bijzonder en emotioneel moment! Bert & Rita zeiden JA tegen elkaar en de bruidskinderen gaven de ringen aan. De handtekeningen werden gezet, Bert & Rita waren getrouwd!

Bert & Rita van harte gefeliciteerd en samen een hele mooie toekomst toegewenst!