Wim & Anne-Wil zijn getrouwd op de mooie datum 19-09-2019 op trouw locatie de Mallejan in Vierhouten. Het was nog donker toen ik ’s morgens eerst naar het ouderlijk huis van de bruid in Nunspeet reed. De kapster was al druk bezig met de make up en het kapsel van de bruid en het zusje van Anne-Wil hield alles goed in de gaten, is toch ook spannend als je grote zus gaat trouwen! Anne-Wil was nog niet helemaal klaar toen in de auto stapte om naar Wim te rijden in Doornspijk. Ook daar was de kapster druk bezig, maar Wim was al helemaal klaar en na nog even een kopje koffie reden we naar Nunspeet om Anne-Wil op te halen. Wim belde aan en al snel verscheen zijn bruid in de deuropening. Het bruidspaar wilde foto’s maken in het bos van Nunspeet en we stopten op verschillende plekjes, maar bij de laatste stop wilde de auto niet meer starten! Er werd snel hulp geregeld zodat we niet te laat in Vierhouten zouden zijn. Gelukkig kregen ze de auto weer aan de praat en konden we op weg naar de Mallejan waar de familie het bruidspaar stond op te wachten met ballonnen. Na de lunch werd het huwelijk voltrokken door trouwambtenaar Harriët en mocht het zusje van de bruid de ringen aangeven. Nogmaals reden we naar Nunspeet waar het kerkelijk huwelijk plaats vond en kon ik naar huis om de bedankjes te gaan maken en na het afleveren van de bedankjes zat mijn dag erop!

Wim & Anne-Wil ik hoop dat jullie genoten hebben en terug kijken op een geslaagde en mooie trouwdag!