Trouwreportage Doornspijk-Elburg, Erik & Willany, 27 september 2019

Erik & Willany zijn beide opgegroeid in Doornspijk en blijven ook in Doornspijk wonen. Het zal de inwoners van Doornspijk vast niet ontgaan zijn, dat de woning van het bruidspaar op 27 september door ging voor een van der Valk hotel! Erik & Willany hebben het getroffen met het weer op 27 september, het was namelijk veel beter dan verwacht en de flinke bui die viel op het moment dat we in de auto’s zaten nadat de huwelijksceremonie had plaats gevonden. Het bruidspaar gaf elkaar het ja-woord op het stadhuis van Elburg, waar ook de ringen werden gewisseld en de handtekeningen werden gezet. Bij de kerk in Doornspijk werden zij opgewacht door de kinderen, leerkrachten en moeders van de school waar Willany les geeft. De kinderen hadden een lied ingestudeerd en buiten maakten zij een mooie erehaag maken voor het bruidspaar. Na de kerkelijke inzegening ging het gezelschap naar restaurant de Waterman in Elburg, waar al heel veel lekkers voor de kinderen klaar stond! 

Erik & Willany samen heel veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst!