Over mij

Mijn naam is Aletta van den Bosch. Ik ben getrouwd en ik heb 2 prachtige, fotogenieke dochters! Wij wonen in Nunspeet en werken doe ik vanaf mijn huisadres. Het liefst fotografeer ik mensen, ik vind het een uitdaging om mensen een ontspannen en zelfverzekerd gevoel te geven en dit is natuurlijk terug te zien in het resultaat! De meeste fotoshoots vinden plaats op buitenlocaties. Allereerst omdat ik graag buiten ben en daarnaast zorgt de locatie en het jaargetijde voor extra variatie in de foto’s.
Naast fotograferen lees ik veel boeken en kijk ik graag een spannende film. Buiten de deur genieten van een ontbijtje/lunch samen met mijn dochters en uiteten met vrienden of familie is ook iets wat ik graag doe. Mijn favoriete vakantiebestemming is Turkije, heerlijk ontspannen in de hammam en aan het strand. Ik hou niet van koken en strijken en doordat ik altijd druk ben met mijn werk schiet het huishouden er vaak bij in.
Ik leg graag herinneringen vast voor anderen en deze foto’s deel ik graag op Facebook en op mijn website, dus wil je op de hoogte blijven van mijn werk, dan kun je me volgen op Facebook!

Geïnteresseerd, vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met mij op.