Over mij

Mijn naam is Aletta van den Bosch. Ik ben getrouwd met Eddy en samen hebben wij 2 prachtige dochters. Wij wonen in Nunspeet en naast ons huis heb ik een mooie werkruimte waar ik opdrachten kan bespreken.
In mijn werkruimte maak ik ook mini fotoshoots, maar de meeste fotoshoots vinden plaats op buiten locaties. Allereerst ben ik graag buiten en daarnaast zorgt de locatie en het jaargetijde voor extra variatie in de foto’s.
Naast fotograferen lees ik veel boeken en kijk ik graag een spannende film. Buiten de deur genieten van een ontbijtje/lunch samen met mijn dochters en uiteten met vrienden of familie is ook iets wat ik graag doe. Mijn favoriete vakantiebestemming is Turkije, heerlijk ontspannen in de hammam en aan het strand. Ik hou niet van koken en strijken en doordat ik altijd druk ben met mijn werk schiet het huishouden er vaak bij in.
Ik leg graag herinneringen vast voor anderen en deze foto’s deel ik graag op Facebook en op mijn website (er worden alleen foto’s geplaatst met toestemming van de opdrachtgever). Dus wil je op de hoogte blijven van mijn werk, dan kun je me volgen op Facebook of neem weer eens een kijkje op mijn website!

Geïnteresseerd, vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met mij op.