Trouwen

Gefeliciteerd, jullie hebben trouwplannen! Als ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum, maak ik graag een afspraak om kennis te maken en om te horen wat jullie wensen zijn voor jullie trouwdag!
Tot de mogelijkheden behoren mooie albums in diverse formaten en met fraaie opties voor de omslag van het album. Willen jullie liever zelf een album maken, dan kunnen jullie alle gemaakte foto’s geleverd krijgen met een transfer of op een usb, zodat jullie zelf aan de slag kunnen en een mooi album kunnen maken van de foto’s van jullie trouwdag! Als jullie kiezen voor een bruidsreportage met afname van een trouwalbum dan is de fotografie inbegrepen bij de totaal prijs van de bruidsreportage. We overleggen de tijden samen en we bespreken jullie dagschema. In het geval dat jullie na het eerste gesprek de trouwdatum reserveren, volgt er een tweede gesprek om verdere afspraken te maken.

Willen jullie graag meer informatie ontvangen, over bijvoorbeeld de tarieven van de diverse albums of willen jullie een afspraak plannen, neem dan contact met me op.

Foto’s van diverse bruidsparen kunnen jullie bekijken bij de galerij en als jullie voorbeeld albums willen bekijken, dan zijn jullie van harte welkom bij mij thuis!

Hebben jullie de trouwdatum gereserveerd en willen jullie alvast een beetje oefenen voor jullie trouwdag! Maak dan een afspraak voor een fotoshoot van jullie samen en jullie ontvangen 50% korting op de opnamekosten.