Trouwen

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Als ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum, maak ik graag een afspraak om kennis te maken en te horen wat jullie wensen zijn voor jullie trouwdag!
Tot de mogelijkheden behoren: een geplakt album met foto’s in kleur, sepia en/of zwart-wit, een digitaal opgemaakt palazzo album of een geheel digitaal album met evt. een fotoprint op de voorkant van het album. Willen jullie liever zelf een album maken, dan kunnen jullie alle gemaakte foto’s geleverd krijgen met een transfer of op een usb, zodat jullie zelf aan de slag kunnen en een mooi album kunnen maken van de foto’s van jullie trouwdag! Als jullie kiezen voor een bruidsreportage met afname van een trouwalbum dan is de fotografie inbegrepen bij de totaal prijs van de bruidsreportage. Het aantal uren dat ik op jullie trouwdag aanwezig ben, overleggen we samen en zal afhangen van jullie dagschema. In het geval dat jullie na het eerste gesprek de trouwdatum reserveren, volgt er een tweede gesprek om verdere afspraken te maken.

Willen jullie graag meer informatie ontvangen, over bijvoorbeeld de tarieven van de diverse albums of willen jullie een afspraak plannen, neem dan contact met me op.

Bedankfoto’s en ook mini/ouder albums kan ik op jullie trouwdag leveren, zodat jullie die dezelfde dag mee kunnen geven aan jullie gasten.

Foto’s van diverse bruidsparen kunnen jullie bekijken bij de galerij en als jullie voorbeeld albums willen bekijken, dan zijn jullie van harte welkom bij mij thuis!

Hebben jullie de trouwdatum gereserveerd en willen jullie alvast een beetje oefenen voor jullie trouwdag! Maak dan een afspraak voor een fotoshoot van jullie samen en jullie ontvangen 50% korting op de opnamekosten.