Prijzen

Bruidsfotografie:

Digitaal album incl. fotografie (uren in overleg) album in het formaat 30×30 met 30 verstevigde layflat pagina’s voor €1099,- er zijn diverse cover mogelijkheden en materiaal keuzes, bovendien kunnen het aantal pagina’s in het album uitgebreid worden. (digitaal album in formaat 35×35 voor €1299,-)

Presentoboekje met USB incl. de fotografie op jullie trouwdag en incl. alle gemaakte fotobestanden (zonder logo) voor €895,- Het formaat van het boekje is 15×15 en dit wordt geleverd in een bijpassende box.

Digitaal opgemaakt Palazzo album incl. fotografie (uren in overleg) vanaf €949,- diverse formaten albums mogelijk.

Bruidsreportage geplakt in losbladig foto album, incl. fotografie en montage vanaf €749,-

Digitale fotobestanden zonder afname album: fotografie €75,- per uur, autokosten (0,50 per km), fotobestanden €175,- geleverd met wetransfer (alle gemaakte foto’s in hoge resolutie en zonder logo of copyright) en bewerkingskosten €75,-

Het is ook mogelijk om de digitale fotobestanden van jullie trouwdag te ontvangen als jullie kiezen voor afname van een album. De kosten voor de transfer zijn €150,- (fotobestanden zonder logo of copyright).

Bedankfoto’s: opmaakkosten €25,- formaat 10×15 €1,45 per stuk/ formaat 13×13 €1,75 per stuk/ formaat 10×21 €1,85 per stuk

Fotoshoots/ Familie- en groepsfoto’s:
opnamekosten 1-9p €75,-/10-19p €85,- en groepen >20 p. €105,- (voor verschillende groepssamenstellingen tijdens dezelfde shoot worden geen extra kosten berekend). 

De opnamekosten zijn excl. voorbeeldfoto’s, foto afdrukken (prijzen vanaf €4,-) en/of digitale fotobestanden (€5,- per stuk) en bewerkingskosten vanaf €15,-

Alle gemaakte foto’s kun je ontvangen met een transfer €75,-

De opnametijd is een uur. *Voor alle fotoshoots geldt een uitloop tot 15 minuten (dit is inbegrepen in de opnamekosten). Verlenging van een fotoshoot is mogelijk, de kosten voor extra opnametijd zijn €37,50 per half uur. De auto/kilometervergoeding (€0,50 per km) is afhankelijk van de foto locatie, voor fotografie in Nunspeet worden geen autokosten geen gerekend.

Portretshoot: deze shoot is bedoeld voor 1 persoon en duurt ongeveer 30 minuten*. De foto’s worden gemaakt op een buiten locatie. Uit de gemaakte foto’s kies je 5 opnames. Van deze opnames ontvang je de digitale fotobestanden in hoge resolutie per mail. De kosten voor deze portretshoot incl. 5 fotobestanden zijn €75,- (extra persoon €5,-).

Loveshoot: een fotoshoot van jullie samen op een locatie naar keuze. Jullie krijgen alle gemaakte foto’s toegestuurd om zelf een keuze te maken voor jullie bestelling. Deze shoot kost €95,- incl. 30 minuten* fotografie en 6 digitale fotobestanden.

Mini fotoshoot/ Babyshoot: voor deze korte fotoshoot kom je langs op mijn huisadres Jan Mankesstraat 83 in Nunspeet, waar ook de foto’s gemaakt worden. Mijn werkruimte is alleen geschikt voor het fotograferen van kleine groepjes. De shoot duurt max. 15 minuten* en kost voor 1 of 2 personen €25,- (extra persoon €5,-) en is excl. voorbeeldfoto’s, foto afdrukken (vanaf €4,-) en/of digitale fotobestanden (€5,- per stuk) en bewerkingskosten €15,-

Vriendinnen/verjaardagsfotoshoots: opnamekosten €75,- en €5,- per persoon (groepen vanaf 5 personen). Alle gemaakte foto’s zijn inbegrepen en deze opnames ontvangen jullie met wetransfer.

Neem voor meer (prijs)informatie contact op!

Hou mijn blog in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

 

Prijzen geldig vanaf 1 januari 2022, alle prijzen zijn incl. BTW (prijswijzigingen voorbehouden)